Vuoden 2022 tulevaa toimintaa:

Senioriyhdistys järjestää kesäpäivät Kuopiossa 27 -28.7.2022.
Kesäpäivän ohjelma sisältää:
- majoittuminen hotelli Puijonsarveen
- buffet-lounas hotellilla
- risteily Rauhanlahteen, jossa odottaa kesäteatteri, musiikkikomedia Rock n Rollators
- paluumatkalla laivalla iltapala
- hotelliaamiainen
- opastettu 2 tunnin kaupunkikiertoajelu
- lähtöpäivän buffet-lounas
Paikkoja on varattu kerhollemme 10 henkilölle, sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut 31.5.2022 mennessä Markku Salolle, markkuvt@nettiposti.fi tai 044-5626522.
Päivien omavastuu on 40 € / jäsenmaksun maksanut jäsen, josta kerho kustantaa 20 €.
Matkakustannukset osallistuja maksaa itse, matkan tilaus (juna) hoidetaan keskitetysti, kun tiedetään osallistujien määrä.
Iloittautumiset kesäpäiville hoidsetaan kerhokohtaisesti.
Omavastuumaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Kerhomme järjestää risteily/hotellimatkan Maarianhaminaan, 15-17.8.2022.
Matkaan lähdemme tilausajokuljetuksella Porista Turun satamaan, 15.8.2022 klo x.xx.
Laivamatka alkaa Baltic Princessillä klo 20.15, majoittuminen A-luokan kahden hengen hytteihin.
Matkareitti on Turku - Tukholma - Maarianhamina - Turku.
Laiva saapuu 16.8.2022 klo 13.35 Maarianhaminaan satamaan , josta siirrymme majoittumaan hot. Adloniin.
Yhteinen päivällinen hotellissa klo 16.30, loppupäivä on omatoimista vapaata.
Seuraavana päivänä 17.8.2022 nautimme aamiaisen ja luovutamme huoneet ja lähdemme kiertoajelulle klo 9.00, matkakohteena mm. Götävuori.
Paluumatkalle lähdemme Maarianhaminasta Baltic Princessillä klo 13.45, jossa nautimme buffet-lounaan.
Turkuun saavumme klo 19.15, josta kuljetus välittömästi Poriin.
Matkan hinta on 289 € / jäsenmaksun maksanut jäsen, josta kerho kustantaa 50 € / jäsen.
Matkan hinta edellyttää, että min. 20 henkilöä on ilmoittautunut lähtijäksi.
Matkan hintaan sisältyy:
- bussikujetus meno / paluu
- laivamatkat A-luokan kahden hengen hyteissä
- päivällinen hotellissa
- majoitus kahden hengen huoneissa
- hotalliaamiainen
- buffet-lounas laivalla
Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut Markku Salolle xx.xx.2022 menessä, markkuvt@nettiposti.fi tai 044-5626522. Tervetuloa mukaan ja matkaan!

Kerhomme sääntämääräinen vuosikokous on 20.4.2022 klo 13.00.
Paikkana Porin seudun Pro toimihenkilöiden kerhohuone, Päärnäistenkatu 4, 28150 Pori.
Käsitellään vuosikokousasiat.
Pullakahvit tarjotaan!
Tervetuloa!
Toimikunta

Anna meille vinkkejä tulevaa toimontaa varten. Ota yhteys keneen tahansa toimikunnan jäseneen.

Muu mahdollinen toiminta vuodelle 2022

Koulutus
- luennot eri aiheista keväällä ja syksyllä

Tutustumiskohteita
-senioritapahtumat Porissa 1.1.2022 - 31.12.2022 (katso pori.fi/senoiritoiminta)
- teatteriesitys (Pori ympäristöineen - Rauma - Tampere)
- tehdasvierailut
- muut tutustumiskohteet alueena Satakunta

Kuntoilu
- kaupungin puutarhaan tutustuminen
- luontoretket
- sieniretket
- liikuntatapahtuma, virkistyshotelli Yyteri

Kotimaanmatkat
- Levin ruskamatka, yhdessä alueelisen toimijan STTK:n kanssa
- Senioriyhdistyksen vuosikokous, 27.4.2022 Hämeenlinnassa (seurataan korona tilanteen kehittymistä)
- Senioriyhdistyksen kesäpäivä tapahtuman alustavat valmistelut aloitettu, ajankohta elokuun alku, paikkana    Vaasa
- Senioriyhdistyksen suunnitteluseminaari 2022, ajankohta xx.xx.xxxx, paikka avoin
- kaikkien tapahtumien kohdalla huomioidaan sen hetkinen tilanne koronan suhteen

Ulkomaanmatkat
- risteilyt järjestetään eri laivayhtiöiden kanssa, kulloisenkin valinnan mukaan

Kerhon jäsenistön yhteinen omakustanteinen joululounas marras-joulukuussa

Pro:n jäsenalennus Levi Hotel Spa;ssa, alennus on 40 % huonehinnasta, kun yksi huoneessa majoittuvista on ProSenioreiden jäsen, alennus sisältää myös aamiaisen. Alennus ei koske muita palveluja, kuten esim. kylpylä- ja ateriahintoja.

Kylpylähotelli Peurunka on tehnyt Prosenioreille tarjouksen.
Alennus on 25 % päivän hinnasta, minimissään 2 vrk lomasta.
Tarjous on voimassa ainoastaan yksittäisille kuluttaja-asiakkaille.
Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti, hinta ei voimassa sesonkiaikana/erikoisajankohtina.
Varaa lomasi heidän verkkosivuilta, koodilla PROSENIORI, jäsenkortti on esitettävä hotellissa.
Varauksen voi tehdä myös puhelimitse 020 751 6300.