Vuoden 2019 toimintaa, mm. seuraavaa:

Senioriyhdistys järjestää perinteisen kesäpäivän tänäkin vuonna, ajankohta on 31.7.-1.8.2019, tapahtumapaikkana Turku.
Kerhollemme on on varattu alustavasti 10 paikkaa. Kesäpäivän hinta yhdistyksen jäsenelle on 50 € ja avecille 120 €. Kerhomme osallistuu näihin kustannuksiin myöhemmin sovittavalla summalla (toimikunnan päätös).
Hinta sisältää, majoittumisen hot. Scandikissa => risteily Ukko-Pekalla Turku - Naantali meono/paluu => illallinen laivalla => aamiainen hotellissa => kiertoajelu Turussa => lounas Vaakahuoneen paviljongissa. (alkoholipitoiset juomat eivät sisälly hintaan)
Lisämaksu yhden hengen huoneessa on 39,50 €.
Kerro mahdolliset ruokavaliosi ja toivomus "kämpiksestä."
Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset Markku Salolle 20.5.2019 mennessä, 044-5626522 tai markkuvt@nettikirje.fi

Tervetuloa kesäpäiville!
Senioriyhdistys/Seniorikerho

Huom! Kesäpäivä paikat ovat kaikki jo täynnä

Muu mahdollinen ohjelma tälle vuodelle

Koulutus
- luennot eri aiheista keväällä ja syksyllä

Tutustumiskohteita
-senioritapahtumat Porissa 1.1.2019 - 31.12.2019 (katso pori.fi/senoiritoiminta)
- teatteriesitys (Pori ympäristöineen - Rauma - Tampere)
- tehdasvierailut
- muut tutustumiskohteet alueena Satakunta

Kuntoilu
- kaupungin puutarhaan tutustuminen
- luontoretket
- sieniretket
- liikuntatapahtuma virkistyshotelli Yyterissä, samalla tutustuminen hot. laajennukseen

Kotimaanmatkat
- Levin ruskamatka, yhdessä alueelisen toimijan STTK:n kanssa
- Senioriyhdistyksen vuosikokous, tänä vuonna Oulussa 8.5.2019
- Senioriyhdistyksen kesätapahtuma heinä - elokuussa, tänä vuonna Turussa 31.7.-1.8.2019

Ulkomaanmatkat
- Tallink Silja LIne
- Viking Line
- Eckero Line
- yhteistyö Kemiran kerhon kanssa
-   -//-    Turun      ---//---

Kerhon jäsenistön yhteinen omakustanteinen joululounas marras-joulukuussa

Pro:n jäsenalennus Levi Hotel Spa;ssa, alennus on 40 % huonehinnasta, kun yksi huoneessa majoittuvista on ProSenioreiden jäsen, alennus sisältää myös aamiaisen. Alennus ei koske muita palveluja, kuten esim. kylpylä- ja ateriahintoja.